Tenn På Barn, Hvis Du Vil!!!Er det så innmari galt at noen tenner på barn eller en sau? Har man egentlig noe med hva folk tenner på? Gå i deg selv! Er alle dine fantasier lovlige i virkeligheten? Kan du noen gang leve ut alle dine innerste seksuelle tanker?

Men kjære deg! Du, som tenner på barn! Barnet tenner ikke på deg. Barn vet ikke hva sex er, og det skal de ikke vite heller. Du må skjønne at den ydmykheten du påfører barnet vil gjøre noe med barnets voksne liv. Spesielt seksuelt. Og det for din tilfredsstillelse!? For tro meg, man glemmer ikke. Man fortrenger kanskje noen detaljer, men ikke summen av hva som skjedde. De detaljene og minnene man ikke glemmer dukker opp i hodet, gang på gang. Når man minst venter det, og når man som minst trenger det så kommer det ett minne som fort kan ødelegge noe egentlig vakkert.

De fleste gjør ikke noe offer ut av sine fantasier. De fleste har de "sperrene" man trenger, for å holde gatene i samfunnet trygge. Heldigvis! Og innebærer det at man ikke får levet ut sine fantasier så er det nå slik, at visse ting kun må forbli med fantasien. Man må internalisere hjernen med samvittighet ovenfor sine handlinger. Ett barn blir ikke ett barn, etter en slik opplevelse. 

Jeg skal ikke skrive noe lang avhandling om dette. De dette gjelder har nok forstått poenget mitt og jeg har kun ett budskap:

-Vær så snill! Tenn på hva du vil, men ikke gjør noen til offer ut av det <3

(Jeg skjønner godt at dette budskapet kan virke frastøtende for noen! Men som offer for dette selv, er det veldig viktig for meg og fremme det JEG føler, om dette... Så vær så snill, prøv å forstå! Husk at det er mange av oss.)

 

4 kommentarer

Tommy

25.03.2016 kl.21:48

Nei! Det er overhodet ikke greit å tenne på barn, men derimot en alvorlig sinnslidelse en bør søke hjelp for. Ha det klart for deg, at tenner du på barn, er du uten tvil forstyrret til sinns!

Lyst i seg selv er en utrolig kraft inni en, og overgangen her fra lyst til handling er særdeles liten.

Og selv uten handling som resulterer i overgrep, har man handling som leder til økt distribusjon og kontaktnettverk, samt...som her; forsøk på å liberalisere.

Karoline Adine Knobelauch

02.04.2016 kl.02:59

Kunne du gått til en psykolog, for å få endret dine innerste fantasier, og lyster?

Calvin

30.03.2016 kl.19:31

Er man født homofil? Det tror jeg hvertfall etter jeg så tvillingbrødre, en homo og den andre ikke, og begge hadde hatt samme oppvekst hehe, og gå et steg dypere, hva om man er født pedofil? Det ville vært sinnsykt leit for alle de pedofile om det ikke er dems feil at de tenner på barn xD Nå sammenligner ikke jeg homofile og pedofile, jeg sammenligner bare den sesksuelle preferansen man kanskje er født med?

Karoline Adine Knobelauch

02.04.2016 kl.02:54

Man kan ikke noe for, hva tenner på.
Og om man er pedofil, så skal man ikke gjøre noe offer, ut av sine lyster :)
Fiktivt eks: Jeg tenner på, og voldta en dame, som flykter fra meg i skogen...!

Men, og det med ett stort MEN, jeg gjør det ikke. Da får heller rollespill være ett alternativ i deres sex liv :)

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits