Ris, ros eller Ullersmo?

  Det er kjempe gøy å blogge! Faktisk!!
Kontakten og oppmerksomheten det er gitt, har vært overraskende overveldende for min del. 
Jeg har tatt opp noen kortfattede få, men viktige temaer, og mange har kjent seg igjen, i mine innlegg. Positive innspill, og interessante diskusjoner har stimulert meg, mot flere innlegg. Så uten deg som leser, hadde jeg ikke hatt noe å skrive om, eller enda viktigere, til...

Men, i denne internett verdenen, så skriver jeg til deg. Til deg, som sitter foran en skjerm og leser. Du og jeg, vi ser hverandre ikke i øynene akkurat nå. Dessverre...

Så, om du er uenig med meg, i noe av det jeg skriver. Eller misliker meg som person, så er det lett for deg, å hetse meg via nettet. Netthets!! Bloggerene`s største frykt!!

Eller???

IKKE MIN! Jeg reserverer meg mot netthets. Ingen kjipe, stygge eller teite kommentarer når meg. Er så heldig og å ha en god venninne, som går igjennom kommentarer og mailer for meg. Hun filtrerer ut usakligheter og sjikane, og vipps sitter jeg igjen med kun positive, hyggelige, og lærerrike tilbakemeldinger.

Også vil jeg bare få skrevet det, at om du vil hetse meg, så kan du det. Men, det er dårlig gjort! Om du sitter rett ved kirken i Skien, eller går på tur i Nordmarka, og velger å kommentere mine innlegg, så blir IP-adressen din lagret hos meg. Dermed kan jeg finne ut hvem du er, hvis jeg vil...
Jeg benytter meg bare av, min rett til ytringsfrihet, når jeg blogger. Noe jeg setter pris på, at mange andre også gjør! Meninger, og menneskene bak de, er de som utvikler menneskeheten i riktig retning. De som hetser, gjør da egentlig ikke annet, enn å forstyrre til en diskusjonsabel åpenhet, som på sikt, kanskje kan gavne oss alle. 

Jeg, Karoline Adine Knobelauch, har aldri hetset, mobbet eller sjikanert noen mennesker på denne jord. Hverken på internett, eller i den realistiske verden!                                                                              

Håper du, med hånden på hjertet, kan skrive det samme <3

 

Du + Meg = Oss

 

#hets #mobbing #netthets #frykt #ytringsfrihet #blogger

Én kommentar

Marius Østland

05.04.2016 kl.01:24

Jeg, Marius Østland, har aldri hetset, mobbet eller sjikanert noen mennesker på denne jord. Hverken på internett, eller i den realistiske verden!

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits