Menneskeliv ofres, for religioner!

Det drysser inn penger fra staten, foreninger og privatpersoner til religiøse trossamfunn, hvert år i Norge. Alle disse pengene, til en tro??

Jeg har ikke tenkt så mye over dette før nå, men når jeg søkte rundt på nettet, ble jeg både sjokkert, lei meg og litt bitter på en gang.
Vi har 720 forskjellige trossamfunn i Norge!
Er veldig kostbart for landet vårt, at folk skal gå rundt og tro på noe, når realiteten er så dyr...

Hvis vi heller hadde brukt alle disse pengene på forskning og vitenskap, er det nok heller da, at menneskeheten vokser seg inn i himmelen.
Kanskje kreft, HIV og elveblest blir utryddet, slik som kopper er helt borte fra verden i dag? 

Jeg mener, man bør granske alle trossamfunn i Norge, og de får forsørge seg selv med sin tro. Akkurat slik jeg må betale av egen lomme, for min hobby!

 

4 kommentarer

Robban

23.04.2016 kl.15:11

Kunne ikke blitt mer enig. Hvorfor skal mine skattepenger gå til noe jeg selv ikke har tro på. Jeg er også for å bruke mer penger på vitenskapelig forskning for å drive menneskeheten fremover

frekkfrue

23.04.2016 kl.19:47

Enig. Når man i tillegg vet hvor mye forferdelig som skjer innenfor de ulike trossamfunnene blir det ekstra ille. Hjernevasking, overgrep og alt annet av umoral som kan skje i slike lukkede systemer.

Terje

24.04.2016 kl.07:50

Hmm kanskje jeg skal starte et trossamfunn jeg også, høres ut som gode penger bare å preike noe dritt.

Jorunn Westernes

23.05.2016 kl.21:51

Vi i Norge er ofte ekstremt Individualister (helst en konge på hvert nes...) Men at vi hadde så mange trossamfunn bygget rundt den samme guden ante jeg ikke.. Ja, det er jo et forferdelig SLØSERI med våre skattepenger..Og nå har vi fått de forrskjellige Allah retningene å betale for...Enigi at disse pengene kunne vært brukt til bedre formål, og disse ymse sektenekunne vel ta kollekt av medlemmene sine og klare seg med det...

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits