4 uker er gått! 

Nå har jeg blogget i litt over fire uker!

Det har vært, og er mye morsommere å blogge, enn jeg hadde trodd. Har fått så utrolig mye positiv feedback og det er hele motivasjonen min. Nå har jeg valgt selv å få en nær venninne til og luke ut hets, sjikane og dumheter. Det har jeg rett og slett valgt for det beskytter selvtilliten min ;) Overraskende lite av dumheter det er kommet inn og det gleder meg jo desto mer :)

Men som skrevet... 
Det har nå gått litt over fire uker siden jeg skrev mitt første innlegg. Og deretter har ikke innleggene mine vært så rosa preget akkurat. Mitt andre innlegg, "Tenn på barn, hvis du vil" la meg rett inn på blogglista. Siden har jeg til en viss grad holdt meg der og er veldig stolt, og glad for det :D

Mine nærmeste venner er mine største kritikere. De beskriver meg fort som jenta uten filter, der er vel familien min enig også. 
Jeg kan nok virke litt radikal. Jeg kan like og poengtere om ting som gjerne blir satt litt på spissen. 
Målet er å åpne opp for folks fordømmelser, tankegang og syn på diverse temaer. Gjerne som kan komme oss mennesker, dyr og klode til gode.

Flere spør meg hvem jeg er og ikke bare hva jeg mener. Det er ett utrolig hyggelig kompliment, så skal åpne meg opp litt nå.

Etternavnet mitt har jeg fått noen spørsmål om, og ja, det er tysk og betyr hvitløk. Jeg er 8. generasjon i Norge på mors side. Så er en utvannet nordmann blitt ;) 

Født i Oslo, bor nå i Lillestrøm. Trives ikke så veldig godt her så ser meg etter ett nytt sted og bo i disse dager. Har rukket å bli bare 32 år i år, da februar var måneden jeg ble født. 
På veien opp til mitt voksne liv rakk jeg mye av hendelser og opplevelser på både godt og vondt. 
Min mor ble enke da jeg bare var 3 år og min lillesøster som ett 6 måneders gammelt foster, i mamma sin mage.

En såkalt stefar dukket opp og ga mamma to døtre til. Ironisk nok er alle vi fire søstrene allikevel vokst opp med kun en mamma og to fantastiske besteforeldre. De ble hele familiens krykke og oppdragere.

Jeg ble voksen tidlig i ungdommen og fikk tidlig i livet slengt det rett i trynet. Det får jeg forsåvidt enda, en gang i blant. Men lever for det uforutsigbare, så "bring it on". 
Hverdagen går til av seg selv. Er en aktiv voksen som fortsatt bare tror jeg er 15 år, det meste av tiden.

Ville sette av to år til utdannelse for noen år siden. Midt i det andre semesteret oppdaget jeg en kul i brystet. Er nå på en helse pause fra utdanning og arbeid. 
Jeg har heldigvis mange hobbyer. En av de største er blitt denne bloggen. Dyr har jeg også rundt meg. En hund, to katter, en kanin og en fisk... Jeg elsker dyr og de alle gjør livet mitt så veldig godt.
Tror det er derfor, i perioder, jeg faktisk er vegetarianer :p

 

 

 

Det var litt om meg. Er en veldig åpen og snill person som ønsker stort sett alle bare godt i dette ene livet som vi vet at vi har.

 

 

Er opptatt av å leve hver dag som om den var den siste, men også...

- som om det er den første ;)

 

3 kommentarer

Hyggelig å kunne bli litt mer kjent med deg, du virker som oppegående kvinne. Jeg liker bloggen din godt og har lest alt du har skrevet så langt 😉

Hadde satt pris på om du vil følge min også, selv om det er kun foto som gjelder der.

Ha en fin kveld videre😀

Morten

27.04.2016 kl.22:09

Endelig en blogg som faktisk er interessant å lese. Men jøss, 32 år sier du? Jeg har sett for meg 23, hele tiden. Vaow ;)

Fortsett med dette om det gir deg glede, så skal du se det blir bra tilslutt vettu :)

Irene

28.04.2016 kl.00:08

Herlig innlegg! Digger bloggere som ikkje legger så mye i mellom eg.

Som sier hva de mener og ikkje skal gjøre alle til lags eller skriver om akkurat samme som alle andre.. stå på videre og gratulerer med 4 uker i denne rare verdenen ;)

Velkommen skal du være :-D

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits