Voldtekt = Oppholdstillatelse

Vil du jeg skal lese opp dette innlegget for deg, trykker du HER!

 

 

 

 

 

Flyktninger trenger som oftest hjelp. De kommer til ett land som åpner opp hele verden for dem. Nemlig Norge, mitt land. Landet mitt er heldigvis ett veldig sympatisk land, og ser menneskers nød.

Vi som aldri har trengt å flykte har aldri kjent på den fortvilelsen det er, og få endelig avslag på opphold, etter kanskje mange år med integrering og etablering i ett fremmed land.
 

 

 

 

Flyktingene vet det lønner seg å "havne" i systemet
For noen år siden ble bilen til min mor satt fyr på. Politiet fikk tatt en flykting fra Irak på 14 år, hvor hele familien hadde fått endelig avslag. Gutten ble overlevert til barnevernet. Etter noen avhør og samtaler med han, kom det nå frem en veldig sjokkerene nyhet for meg. 
Nå som familien er under undersøkelse av barnevernet, vil hele familien få forlenget oppholdstillatelse. Gutten havnet i fosterhjem, og ettersom familien var i tiltak i Norge, fikk hele familien selvfølgelig varig oppholdstillatelse. 
Gutten løp aldri fra åstedet, og lot seg dermed bli tatt. Så dette var planlagt, fordi de skulle bli sendt til hjemlandet sitt(!!)
Er mange desperate sjeler der ute, var tanken som slo meg...

Dette er 10 år siden... 
Nå hører jeg rykter om flyktninger som tuller om voldekt. For å komme i fengsel, få midlertidig oppholdstillatelse og dermed komme ut med utdannelse og nye muligheter. Får jo bare fem år, max, sier de!! 
Og det er jo sant. 

Lovene skal beskytte oss heter det seg. 
Jeg har ikke samme oppfatning desverre..

.

6 kommentarer

Simón Bolívar

16.05.2016 kl.20:13

Trodde de fleste bloggene var tabloider. Leste mye og må si du har svært nyanserte meninger. Emnene er alvorlige og ser det er godt gjennomtenkt. Ikke tom PR heller folk og emnene rasjonaliseres gjennom riktige omstendigheter. Verden er komplisert og en vet aldri om mann virkelig har rett eller ikke. Er ikke alltid enig helt men som Lincoln sa å stå for sine meninger er alltid rett. Mann respekterer synet og individet som våger å ta opp saker ingen andre gjør og en som har egne meninger vet det er mer enn tomme ord. Hadde fordommer om blogger som personlighets admirasjon. Kunnskapsrikt og undersøkt. Skriver som jeg i mengde. Ta alt rediger, kilde det og publiser. spesielt i disse tidene fant mer substansielle saker i bloggen enn jeg gjør i dagens aviser. Hadde du skrevet om forbruksvarer hadde du sikkert ledet bloggene. Middelmådighet råder. Fortsett ihvertfall for forandring er i vinden.

Knut Stian Olsen

21.05.2016 kl.17:24

Dette er rett og slett ikke sant, kriminelle voksne blir sendt ut rett etter endt soning uansett familietilhørighet her i Norge.

Det samme gjelder for den 14 åringen du skriver om, med en gang saken er ferdig etterforsket blir familien sendt ut. Om 14 åringen får bli eller ikke er opp til barnevernet, hvis de konkluderer med omsorgsovertakelse vil han få bli, men ikke familien hans

Karoline Adine Knobelauch

21.05.2016 kl.17:55

Knut Stian Olsen: Så lenge familiene kommer seg under ett tiltak fra det offentlige, så får de bli i Norge. Norges lover beskytter de godt sånn ;)

KK

21.05.2016 kl.19:21

Din kommentar er dessverre en av 1000+++ ... Hvem bryr seg ? Kun befolkningen som leser dette. Tenk at ... (!) Dette blir siiiiiiltt ut i media som enten "etnisk" eller noe "lookalike"-norsk. .... Det blir kun en side-notis ...

Dessverre - det man trenger - er en sterk politisk person - som tar dette ordentlig opp (!) Og ja - jeg mener - noe som er innvandringspoltisk korrekt! Ellers blir dette dessverre bare sidepolitisk "kasteball" mellom partier .... Det er nok om det alleredede! La oss nordmenn ta til tak i det politiske strid: ----- la hånd møte hånd; la ansikt møte ansikt; la oss ... 'x'oldta muslimske berter tilbake ? ... ? anyone who dare ? (§)

robert

22.05.2016 kl.02:50

rett ut etter slike overgrep. Det må slås hardt ned på for å virke preventivt. Man kan ikke ha testosteronbomber som ikke har noenting å miste gående rundt i landet hvis de ikke vet om hvor store konsekvensene er. Det er forøvrig alle og enhvermann sin oppgave å følge opp dette. Ser jeg en Muhammedaner spør jeg rett ut hvorfor han er her og hvilket land han kommer fra. Vis meg dokumentene sier jeg. Viktig at Nordmenn får tilbake følelsen av å ha kontroll over immigranter hvor brorparten er Muhammedanere

Tina

22.05.2016 kl.12:45

Skrev for litt siden om Yasmin på bloggen min, slike som henne (trafficing-offre) kaster vi ut,mens kriminelle menn får bli...en skam! likalife.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits