SANNHETEN ER NÅDD FREM!

Man applauderes ikke alltid opp i sky når man legger ut nye innlegg, men de siste dagene har responsen vært enorm og støtten har haglet inn. Må innrømme at mange rørte tårer har rent nedover kinnene mine... 

Målet mitt med innlegget, sannheten må frem, for min skyld!, er og nå frem til så mange som mulig om hvor tragisk det kan være å ofre andres ære, kun for ens egen vinning.

Fant meg en kjæreste i Nittedal da jeg var 18 år!

I starten virket forholdet rosen rødt, han var ikke som"de andre", og følte at denne figuren tok meg på alvor... 
For å gjøre en lang historie kort ble etterhvert forholdet svært psykisk og fysisk utfordrende. Av han fikk jeg ofte strofen: -Ingen vil tro deg uansett, du er allerede en løgner for alle. Og det var jo ett faktum! (Spesielt akket være fruen og hennes sønn). Dermed ble følelsen min at ingen ville komme til å tro meg, og skjulte mitt utrolige dårlige samliv for resten av verden. 
Da forholdet til min X tok slutt, fortsatte han å gjøre livet mitt makabert vanskelig. Mannen jeg hadde elsket over alt på jord ble den som gjorde meg psykisk utmattet på kort tid. 
Jeg fikk til slutt nok, og da jeg skjønte at dette marerittet bare ville fortsette valgte jeg å snu ryggen til fra alt med, og rundt han for å overleve på den lille livsgnisten jeg hadde igjen.

Så handlingen til fruen fra mitt forrige innlegg, ble min hverdag sin harde utfordring på ufattelige måter, spesielt for noen helt uskyldige barn som allerde hadde fått en tøff start i livet fra før. 

Hvem er fruens sønn egentlig sint på?

Kan godt skjønne at man kan bli utrolig skuffet over sine foreldre, da løgner rundt en blir forespeilet som sannhet.

Gikk ikke lang tid før fruens sønn ringte min mor for å kjefte og smelle. Han var vist direkte ufin mot hun. Selv fikk jeg ett par spesielle meldinger av denne sønnen til fruen hvor han overhodet ikke velger å si unnskyld for tort og svie:
 

Deretter kom en usedvanelig hensynsløs melding opp:
"Å jeg tenker "som far som datter"...du klarer vell ikke å oppdra ett eneste ett av dine egne unger etter hva jeg hører, å han blåste hue av seg så han slapp å prøve, kanskje du skal blogge litt om det?...du har brukt hele livet på å prøve å få oppmerksomhet, å du kommer sikkert til å holde på resten av livet også, å det må du gjerne gjøre, noen mennesker har bare ett mer sørgelig liv enn andre, sånn er det. Men å skrive så direkte om folk, offentlig, da har du kryssa en grense. Skriv så mye du vil om en eller annen svekkling som ikke tålte presset å endte opp med å smøre trynet utover veggen men ikke bland navn å adresser inn, såpass anstendighet trodde jeg til og med en av ditt stusselige menneskelige nivå forsto...."


 

Man må bare leve videre med alt en blir utsatt for i livet. Noen må også prøve å forstå, at ofre en dag blir voksen nok til å vinne sine tankers ord tilbake. Jeg benytter meg i denne anledningen, og bare nyte gevinsten hver dag i resten av mitt liv...

3 kommentarer

Eva

20.05.2016 kl.05:35

Det lyste vel ikke akkurat anstendighet av den meldingen...

Martin Syvåsen

20.05.2016 kl.05:43

Han burde du anmelde til politiet! Virker som om barnoppdragelsen sviktet ett sted her!!

MTSS.

15.06.2016 kl.19:30

Det som her har foregått offentlig - sverting av deg som løgner, når du var barn og snakket om faren din, har tydeligvis flere ofre, i tillegg til andre i din familie.

.

Det er ikke du som har gjort det til en offentlig sak. Det er det Fruen som har gjort.

Om det er lurt å fortsette på den veien, er en annen sak. Det er noe ordentlig klister å sitte i uansett om man er offer eller skades-person.

. Nå har du beviset. - Vil du ha en ende på dette, for deg, framtiden, og din familie, lag et skriv, til "Dem det angår", med eventuelt kopi til Fruen, og be om at de framover forholder seg til beviset fra politiet, og ikke onde rykter.

.

2-3 setninger, ikke hele giftbegeret - du trenger ikke engang skrive Fruens navn, kopi fra politiet opphever ryktet - motanklage?, overlat til den som leser hva de skal tenke. De fleste glemmer hele greia. Bare gjør brevet klart?.og send ut hvis du møter anklager. Da kan du bli fri fra den delen av fortiden.

.

Det går jo an å skrive om ting uten navn og adresse på folk?? som regel liker ikke folk å bli hengt ut offentlig, ikke engang i medfølelse?.

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits