Jenter må kle seg etter ett nytt samfunn!

Samtidig som mange i Norge roper om å hjelpe flere flyktinger, ber man samtidig om ett mer flerkulturelt samfunn. 
Mange etniske nordmenn har ingen kunnskap om de fremmede utlendingene som bosetter seg her. De har heller ingen kunnskap om oss, ei vår kultur eller vårt levesyn.
Det JEG vet om de fremmedes kultur er at de som oftest blir oppdratt til å vite det, at lettkledde jenter og kvinner er mer villig til å ha sex, enn de jentene som velger å kle seg mer tildekket. 

En dynamisk utvikling vi må ta på alvor, kun for vår del!

Vi i nord må begynne å forstå at vår gjestfrihet fører med seg flere nye forandringer. Økonomiske, kulturelle og religiøse utfordringer vil komme med som en del av denne utviklingen som allerede er godt i gang.
Tilpasse hverandre er nøkkelen til å kunne leve som naboer i samme gate, og vi må begynne med å lære opp de yngste frem mot ett nytt sosialt samfunnsett. 

Vi har kommet dit hvor vi må fortelle våre jenter om hvordan kle seg i henhold til vår nye flerkulturelle hverdag. Vi har forskjellig syn på klær, sex, moraler, verdier, tradisjoner osv... 
Dette er en dynamisk utvikling som vi bare bør ta til følge ettersom stortingspresidenten erklærer landet vårt for å ha blitt ett flerkulturelt felleskap.

 Man kan selvfølgelig velge og ikke tilpasse seg våre nye landsmenn, men for hvert plagg hunkjønnet ikke har på seg, øker risikoen for seksuell utnyttelse og flere ofre kan dermed bli til...
Kvinnene får kjent på denne utviklingen aller mest, og selvom du ikke er villig til å høre på meg, så prøv å legg mine setninger bak øret, før du bare blir ett nytt nummer i voldtekt statistikken.

Bør kvinner ta flere forholdsregler når de er ute om kvelden?
 Ja
 Nei

25 kommentarer

tanketromling

20.05.2016 kl.20:28

Ja, man kan tilpasse seg. Men ser du ikke det paradoksale i dette?

Vi hjelper folk, og så må vi beskytte oss mot de vi hjelper?

Karoline Adine Knobelauch

20.05.2016 kl.20:46

tanketromling: Jeg ser det, men det var ikke paradoksale budskapet jeg ville ta opp i dette innlegget :)

20.05.2016 kl.22:40

Tull og vas

Hvor naiv går det ann å bli.

Ikke rart land får problem når det skal tilpasses de som kommer , da blir en "rævkjørt" til de grader av nye "landsmenn" Og utnyttet maksimalt.

Sier bare Våkn Opp før det er for sent.

Karoline Adine Knobelauch

20.05.2016 kl.22:49

Anonym: De unge merker dette, spesielt i storbyene. Vi har hele tiden vært i foranding,og det vil ikke slutte nå. Vi må heller fokusere på hverandres tilpassning, slik at våre barn får lært seg hvordan samfunnet er og ikke hvordan det burde ha vært :)

21.05.2016 kl.01:08

Plager du min bror vil du og slite

Karoline Adine Knobelauch

21.05.2016 kl.01:26

Anonym: Klarer ikke helt og skjønne hvordan dette har noe med din bror å gjøre :)
Ha en fin helg videre!!

Tom Andre Andersen

21.05.2016 kl.21:34

Det er det verste eksempelet på victim-blaming, eller å klandre offeret, som jeg har sett i levende live.!!! Mener du virkelig at jenter som har kledd seg i klær som andre finner utfordrende kan klandre seg selv om de blir voldtatt? Jeg håpte i det lengste at HELE blogginnlegget ditt var dypt sarkastisk, men det er det nok ikke.

En voldtekt er, alltid og uten unntak, gjerningspersonen sitt fulle ansvar. Uansett kulturell bakgrunn.

Jeg har følgende motpåstand til deg: "I Norge skal ingen nyankommet person slippes løs i samfunnet før man har deres sikre identitet, fingeravtrykk, DNA og har forsikret seg om at de har forstått at i Norge er ikke kvinner fritt vilt, selv om de har lite tøy på seg." Påstand slutt.

Om ditt blogginnlegg er noe du står ved, bør du snarest søke asyl i Somalia. Du knuser nemlig ved et tastetrykk 200 år med kvinnekamp.

Olga

21.05.2016 kl.22:28

Då bør me og innføre sharia for å imøtekomme våre nye landsmenn som me må beskytte oss imot

Carl Anton Larsen

21.05.2016 kl.22:32

Hei Karoline!

Eg hugsar godt 70 talet der da va so ymse med klednaden då og,monge jenter gjekk i miniskjørt,utringa topp,midiskjørt og litt mindre utringa topp,og andre med dongeribukse og litt utringa topp og mykje meir flotte kle hadde dei og vise seg fram for oss mannfolk som ikkje var so kåte og galne som dei er i dag,var vi litt for nærgåande fekk vi ein lusing,og det aksepterte vi så det blei ikkje for ofte ein prøvde slikt.

Trur damene var litt meir respektfulle før enn no,men no er da alt for mykje utlendingar her som ikkje eig samvittigheit eller respekt for kva dei gjer,dei går så longt at dei voldtek og deretter drep dei,de er heilt vannvittig kor galen denne verda er blitt.

Ogmuslimar eig ikkje respekt for damer,dei er som driten under skoa deira,og da kan vi ikkje finne oss i.

Spike

21.05.2016 kl.22:51

Jeg ser at knefallet for islam er nådd til bloggen din også. Du bør heller oppfordre alle jenter til å ta selvforsvarskurs og lære hvordan man takler udyr som ikke forstår begrep som personlig frihet eller hva vestlig kultur innebærer.

Linemor

21.05.2016 kl.22:55

Dette er ikke snakk om "gjestfrihet", det er snakk om en invasjon.

Gjester respekterer vertskapets regler og drar igjen når de ikke lenger er velkomne. De verken stjeler, slår, voldtar eller brenner ned vertskapets eiendom.

Våre jenter må læres opp til å holde seg på behørig avstand fra de fremmede. Og våre gutter må igjen læres opp til å kjempe for alt hva vi har kjært.

Du, Adinemor, er i ferd med å la deg integrere inn i et muslimsk samfunn. Heller enn å gå med på det, burde du våkne opp og kjempe for frihetene som generasjoner av nordmenn før deg har kjempet og dødd for.

Scott Johansen

22.05.2016 kl.00:07

Dette er det dummeste blogginlegget jeg noen gang har lest...Iran på 70`tallet var svært vestlig men er i dag takket være vestlige krefter for middelalderkultur å regne. Er det slik Karoline ønsker at Norge også skal bli ? Et land hvor alle kvinner må dekkes seg til for ikke bli utsatt for voldtekter ?

Karoline Adine Knobelauch

22.05.2016 kl.05:02

Scott Johansen: Jeg er en av de, som ikke vil ha inn flyktninger til Norge i det hele tatt ;)

Grensevokteren.

22.05.2016 kl.03:08

Helt enig med Linemor, Spike og CARL ANTON LARSEN.

Vi må lære våre unge jenter å beskytte seg mot denna svarte bermen som bare er ute etter å bedreive voldtekt, utuktig adferd og annen krimminalitet.

INGEN av denna forbannade søppla skal bestemme hvordan mine jenter skal kle seg.

Mine skal kunne kle ser akkurat sånn som dem har lyst til å til å gå.

Vi skal ikke rette oss etter dissa krimminelle personene og religionen demmes.

For hvis ikke dem liker å vårt leve sett så kan dem til hælvete bare reise tilbake til denna steinrøysa dem kommer ifra.

For hvis noen av dissa legger hånden, eller prøver å voldta eller gjøre seksuelle tilnærmelser så sier jeg bare stakkars dissa, da kommer dem til å angre på at dem ble født.

Dem kommer ALDRI til å glemme meg så lenge dem lever.

Denna religionen må nedkjempes her i landet så den ikke får fotfeste.

For da går det rett til helvete med landet VÅRT.

Eirik

22.05.2016 kl.03:16

Rart ikke flere ser ironien i det du skriver. Gå fri og frank som du vil Karoline. Tør du ikke gå alene går jeg gjerne sammen med deg.

H. Baustad

22.05.2016 kl.03:46

Bloggeren har ihvert fall et meget godt poeng; Lær jenter å se samfunnet slik det e r, og ikke slik det b u r d e ha vært! For uansett hvordan man enn argumenterer og strever henimot det ideelle, så kommer man aldri dit!

erich

22.05.2016 kl.05:13

Forbannade tull! Når de kommer hit til Europa og Norden,hvor velferdsgodene flyter,så er det ikke rart disse flokker seg for å forsyne seg og utnytte alt dette. Stå opp nå og si fra at her oppe får de bare tilpasse seg vår kultur, og våre lover og regler. Hvis ikke bør der være rett ut! Hadde Tyskland vunnet krigen hadde vi sluppet dette problemet!

Tone Lønstad

22.05.2016 kl.10:22

Hmmmm? Hvorfor får jeg en følelse av at du på denne måten fyrer opp i fremmedhatet? Kan nesten vedde på at du smiler litt av sinnet som bruser her. Får håpe at det er flere en meg som ser din egentlig intensjon.

Karoline Adine Knobelauch

12.06.2016 kl.23:18

Jeg har to pakistanske barn. Ingen fremmedfrykt her ??

Oddrun

22.05.2016 kl.18:15

Klart jentene må tenke på hva de kler seg i .jenter ikke kle dere slik at dere fryser når dere går hjem om natten! Jenter dere må vise de nye burka damene at dette bør forbys her,vi ønsker ikke se kvinner kle seg undertrykkende og som en eiendel av mannen.vær fri bad naken og gå i bikini på butikken så lenge du ikke fryser!

Anne Lise

22.05.2016 kl.22:48

Jeg er helt enig med deg, jenter kan gjøre en del for å forebygge. Rangler man full og alene i gatene iført en kjole som ikke er større enn en genser, gjør man seg selv til et lett bytte. Jeg forstår heller ikke at mange tar pirat-taxi. Det er ikke taxi, det er en fremmed mann i bil, er vi ikke alle sammen opplært til å holde oss unna dem?

Glenn

22.05.2016 kl.23:30

Faen azz, folk som kan skrive sånne blogginlegg som dette.. Helt ærlig så syntes jeg folk skal kle seg så lettkledd som dem ønsker, men syntes heller at ikke man skal pakke seg inn i rullegardiner mitt på varme sommeren bare pga du er en eiendel av mannen din! Jeg syntes nordmenn i seg selv er ALT for naive. Vi må ha våre meninger! Vi må fortsette å stå for det forfedrene våres ville og har sloss for i århundrer!!! Vi må virkelig gi oss i Norge den friheten som vi vil ha, ikke den som noen besøkende prøver å ta fra oss! Vi må la det straffes kraftigere for voldtekter, vi må finne ei løsning sånn at dem ikke bare kan stikke til hjemlandet med ei gang dem blir tatt for noe her i Norge, sånn at dem faktisk får bøte med livet på noe. Sånn at dem kan se at dette her kan mi ikke gjøre! Kle deg etter temperaturen som Oddrun skrev her!!

Jørg Kåre Bjørsvik

24.05.2016 kl.00:37

Hva om man lærer våre nye 'landsmenn' hvordan de skal leve, oppføre seg, og respektere regler, mennesker, og levemåter i det landet, som så generøst har tatt imot dem, forer dem med penger, bosted, og fred ?

I stedet for at VI skal tilpasse oss dem, burde DE lære å tilpasse seg oss.

Ingen skulle behøve å forandre på noe som helst for å ikke 'fornærme' disse gjestene.

Karoline Adine Knobelauch

24.05.2016 kl.01:16

Jeg skriver at vi må tilpasse oss hverandre :)

12.06.2016 kl.23:26

Hvorfor skal kvinner måtte beskytte seg mot det å kunne gå fritt i hva de vil, når de vill? Vi skulle ikke måtte bekymre oss i utgangspunktet for å bli potensielle voldsofre. Kommer du til et nytt sted er det respektfullt å lære seg den nye kulturen og normene, og prøve å tilpasse seg til en viss grad

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits