Foreldre kjøper bort barna!


 

 

 

 

 

 

 

Man gleder seg ufattelig mye til barnet sitt blir født, mens man går gravid...
Vi vet livet sitt skal bli snudd opp ned til det koseligere. Dermed bruker man gjerne svangerskaps perioden til og forberede seg til den store omveltningen. 

Med tiden blir man mer enn gjerne svanger igjen, og livene må tilpasses atter en gang.Foreldrerollen er ikke "for alle"

Au pair, eller praktikant som det heter på godt norsk blir bestilt inn fra inn og utland for å avlaste foreldre, rydde huset og ta over hovedansvaret for mor og fars plikter.
Men det er her det stopper litt for meg!

Fra barnet ditt er nyfødt til minst ett år bør foreldrene holde barnet sitt nærmest en selv hele tiden. Barnet begynner i barnehagen når h*n er en 12 måneder. Er ett fint tilbud det der med barnehager. Foreldrene får avlastning hele arbeidsdagen. 
Man er stort sett hjemme rundt kl 17 på ettermiddagen. Barna legger seg mellom 19-20. Så 2-3 timer må en liksom ha hjelp hver dag? 

Plikter og samværstid med barna blir kjøpt bort

Finner det selv bekymrings verdig at man kjøper fra seg den lille tiden man har med barna sine, den korte tiden de er små.
De knytter bånd til barnevakten sin, som er i manges familier den barna har mest tilknytning til. Hos flere praktikanter, nye år etter år. Det gjør noe med en ung sjel. 

Kanskje dette er en foreldregruppe som barnevernet burde kikket litt nærmere ut, og stille seg spørsmålet: -Er disse foreldrene gode omsorgspersoner og er de bo dyktige, selv uten hjelp? 

Deilig med avlastning i hjemmet. Men akkurat som med dyr, kan man ikke ta til seg ett levende vesen man ikke får fulgt opp og kan ta vare på. Dette gjelder også annskaffelse av barn. Klarer du ikke og ta vare på barna dine, ring evt. barnevernet og be om hjelp...

Én kommentar

tanketromling

08.06.2016 kl.05:57

Ja merkelig det der. At man skaffer seg barn og så gjør alt for å ha minst mulig med dem å gjøre.

Vi hadde aldri barnevakt for barna våre. Aldri. Tok det alltid sjøl. Eller, vi brukte besteforeldre så klart. Men bare de. Vi ville at de skulle knyte bånd med de.

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits