Min kamerat ble voldtatt!

Hjertet mitt skjærer når han nevner det...

Viste du at menn kan bli voldtatt? Selv de tøffeste og hardeste gutta kan oppleve forgripelse i alvorlig grad. Forskjellen på å være voldtektsoffer som mann og kvinne, er skammen. Menn skammer seg som oftest mer enn damer. De lar opplevelsen, lydene, bevegelsene og luktene de husker så inderlig godt fortrenges bort i skam. 
Mens kvinner forventer sympati og omsorg etter en voldtekt, forventer menn og bli ledd av hvis det nevnes(!!)

-Hun var så fæl og stygg, Karoline! Er noe jeg hører fra hans munn til stadighet. Og jeg skjønner at selve utseendet hennes ikke har noe å si. For han, så er hun en "stygg" dame!

Han sovnet på en fest. Vært våken lenge og festen bød på godt med alkohol. Ikke i sin villeste fantasi ville han trodd han ville våkne med buksesmekken åpnet med en kvinnelig voldektsforbryter over seg. #Denfølelsen


Ingen tillit til politiet!

Han annmeldte det aldri til politiet. Han har ingen tillit til de, forteller han. Henleggelsen blir for hard, og prossesen for stor. Ydmykelsen er det tyngste. Bildene av hendelsen sitter friskt i minnet hans, og sex livet hans vil aldri bli det samme igjen. 

Videre forteller han om sin usikkerhet for en fremtidig dame. -Hun vil nok ikke forstå og jeg synes det er så veldig flaut. Jeg kan "svikte" hun når som helst!

Min kjære kamerat er såret, ydmyket og vil lide på grunn av dette, resten av sitt liv.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Med dette har jeg noen velmenende ord til alle menn som har opplevet overgrep:
Jeg er en jente som har opplevet det samme som deg! Det er like ille at du har opplevet dette, som det er at jeg har opplevet overgrep!!

2 kommentarer

13.06.2016 kl.07:58

Detta va et bra innlegg, viser på en god måte korleis dette påvirker ikkje berre kvinner men menn også. Tusen takk :)
Fantastisk innlegg.

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits